Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Rasulayn'da Çatışma 2 Yaralı
 Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 kişi, Rasulayn'dan gelen kurşunlarla yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Yeni Mahalle'deki ikametinin önünde bekleyen Hayat İleri (16) vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. Aynı saatrtalandlerde Aydınlık Mahallesi Viranşehir Caddesi'nde yolda bekleyen Salih İnce (35) isimli vatandaşta bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Yaralılar Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu arada Hayat İleri ve Salih İnce'nin hastane önünde toplanan yakınları olaya tepki gösterdi.

Suriye'nin Haseki iline bağlı Rasulayn ilçesinde PYD ve El Nusra arasında 3 gündür devam eden çatışmalar sonucu önceki gün de bir vatandaş vücuduna isabet eden kurşunla yaralanmıştı. Rasulayn'da yaklaşık 72 saat önce başlayan ve Ceylanpınar'da endişe yaratan çatışmalar halen devam ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49