Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ramazan Bayramı Boyunca Ulaşım Ücretsiz
Ramazan ayının her anlamda maneviyatının hissettirildiği ve Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde kardeşlik sofrası kuran Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe'de kurduğu Ramazan sokağında da 7'den 70'e her kesime yönelik konser, etkinlik, gösteri ve ünlü kişilerin söyleyişi programını düzenledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Şanlıurfalıların huzurlu ve rahat bir bayram geçirebilmeleri amacıyla çalışmalarına hız verdi. Ramazan Bayramı hazırlıkları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin görevli ekipleri 24 saat boyunca işlerinin başında olacak.
RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA ÜCRETSİZ ULAŞIM
Şanlıurfa genelinde hizmet ağını genişleten Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca ek seferlerini devam ettirecek. İl genelinde verilecek toplu taşıma hizmetleri Ramazan Bayramı’nın 1, 2 ve 3. günü ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlık yeni asri mezarlığına ek seferler bayram tatili boyunca saat başı düzenlenecek.
ZABITA, RAMAZANDA DA GÖREV BAŞINDA
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde ve bayram süresince gerekli tedbirler alındı. Bu çerçevede halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için 24 saat görev başında olacak olan zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da kesintisiz hizmet ile vatandaşın istek ve taleplerine karşılık verecek.
ALO 153 ÇAĞRI MERKEZİ ŞANLIURFALILARIN HİZMETİNDE
7/ 24 görevi başında olan Çağrı Merkezi çalışanları Ramazan Bayramı boyunca da vatandaşların hizmetinde olacak. Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve talepte bulunanlar, tespit edilen olumsuzluklar hakkında şikâyette bulunmak isteyenler bayram süresince alo 153 numaralı telefonu arayarak istek, talep ve şikâyetlerini iletebilecekler. Vatandaştan alınan bildirimler ile ilgili daire başkanlıkları da olumsuzlukların giderilmesi için göreve hazır olacak.
İTFAİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Bayram süresince oluşabilecek olası trafik kazaları, arama-kurtarma operasyonları ve yangın gibi afetlere karşı, İtfaiye Daire Başkanlığı da görev başında olacak. Türlü afet ve tehlikeye karşı gerekli eğitim ve donanıma sahip olan itfaiye ekipleri, bayram süresince vatandaşın en zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek.
MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI
Şanlıurfa merkez ve ilçelerde bulunan mezarlıklarda Ramazan Bayramı hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini Ramazan Bayramı’na en yakışır şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Mezarlıklardaki yabani otların biçilmesi ve ağaçların budama işlemlerini de periyodik aralıklarla sürdüren ekipler, Bayram için özellikle daha estetik bir görüntü için çiçek ekimlerini de devam ettiriyor. Ramazan Bayramı’nda mezarlık ziyaretlerine gelen vatandaşlara dağıtılmak üzere mevsimlik çiçek temini yapılırken, vatandaşların kaybettikleri yakınlarının mezarlarına dikmeleri amacıyla binlerce adet çiçek dağıtımı yapılacak.
ÇİFTÇİ, ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HEP DAİM ETSİN
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm Şanlıurfalıların Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Allah'ın izni ile Ramazan ayımızı geride bırakıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin 13 ilçede kurmuş olduğu kardeşlik, birlik ve beraberlik sofrasında Şanlıurfalı kardeşlerimiz ile birlikte iftarımızı açtık. Hamd olsun bereketli sofralarımız oluştu ve hep birlik iftarlar yaptık. Hamd olsun güzel bir şekilde Ramazan ayını tamamlayarak geride bıraktık. Şimdi de Allah'ın izni ile Ramazan Bayramını hep birlikte yaşayacağız. Şimdiden tüm bin 411 mahallede oturan tüm kardeşlerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Tüm Kardeşlerimizin ve Müslüman aleminin huzurlu ve güven içerisinde aileleri ile nice Bayramlara erişmelerini yüce rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlık kardeşliktir, Bayram huzur ve kardeşliktir. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimin Bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48