Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Pos tefecilerine operasyon
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, “tefecilik” yapanlara yönelik 5 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. 1 kişi hakkında para cezası uygulandı.

Emniyetten alınan bilgiler göre Vatandaşlarımızın yaşadıkları maddi sıkıntıları fırsat bilip bu durumdan istifade ederek, onları borçlandırarak (Pos) TEFECELİK yapmak suretiyle haksız kazanç kazanan şahıslar hakkında yürütülen çalışmalarda daha önce hakkında işlem yapılan ve ceza alan 1 şahsın Pos Tefecilik yaptığı bilgisine ulaşan Mali Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından 5 ayrı iş yerine yapılan operasyon yapıldı. Operasyonda 2 adet pos cihazı, 3 adet tapu, 88 adet kredi kartı, çok sayıda slip, alacaklı borçlu kayıt defterleri ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 1 kişi gözaltına alınırken, adli mercilere sevk edilen şahıs hakkında, adli kontrol ve 20 bin TL kefalet ödemesine karar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48