Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Polisi 10 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirdi
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde  polis, yaptığı yol uygulamasında  10 kilo 200 gram kubar esrar maddesi ve 3 adet tabanca ele geçirdi.
 
Emniyetten alınan bilgiler göre Viranşehir Emniyeti Polis, E-90 kara yolu üzerinde yaptığı kontrollerde  İbrahim T. idaresindeki 33..386 plakalı aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, çuval içerisinde gizlenmiş halde 10 kilo 200 gram esrar maddesine el kondu. Gözaltına alınan  İbrahim T., adliyeye çıkarılmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
2. olay , emniyet yetkililerinin yaptıkları aramada, 47..221, 33..89 plakalı araçlarda 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait mermiler ele geçirildi. Silahlarla ilgili Adil S., Eyyüp Y. ve Zeyneddin E. isimli şahıslara para cezası kesildi. Olaylarla ilgi soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49