Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Plastik poşetler 2022'de 25 kuruştan satılmaya devam edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hazırlanan 2872 sayılı Çevre Kanunu uyarınca alınacak geri kazanım katılım payı tutarlarına ilişkin tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Geri kazanım katılım payı tutarları, 1 Ocak 2022'den itibaren, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğince belirlenen yeniden değerleme oranı olan yüzde 36,20 artırıldı. Bu kapsamda, plastik poşet için uygulanacak geri kazanım katılım payı tutarı adet başına 25 kuruş olacak. Ayrıca poşetlerde marketlerin payı da sıfırlanacak. Artık 25 kuruşun tamamı devlete kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49