Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Plakasız ve evrak eksiğini  sürücülere ceza
Akçakale Kaymakamlığı ve İlçe emniyet müdürlüğü ruhsatsız, Plakasız ve trafik kurallarına uymayan motosiklet kullanıcılarına göz açtırmıyor.
Akçakale Kaymakamlığının Talimatıyla İlçe emniyet müdürlüğü cadde ve sokaklarda ruhsatsız, plakasız çalıntı, kasksız, ehliyetsiz ve trafik kurallarını hiçe sayan motosiklet kullanıcılarına ceza yağdırdı. Özellikle ilçe’de eksoz gürültüsü yapan, ruhsatsız, kasksız, ehliyetsiz ve Plakasız motosiklet kulananlara ceza yağdıran Yetkililer, vatandaşları bu konuda uyarıyor.
Bu Konuda bir Açıklama yapan yetkililer, İlçemizde ruhsatsız, Plakasız ve Eksoz gürültüsü yapan motosikletleri yakalayarak motorlarına el koyup gerekli cezai işlemleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Kurallara uymayan vatandaşlarımızın bu kurallara uymalarını rica ediyoruz.”dediler.
İlçede Yaklaşık 1 aydır devam eden Trafik Uygulamasında 50 motosiklet sürücüsüne ehliyetsizlikten,36 motosiklet sürücüsüne tescilsiz araç kullanmaktan,11 sürücüye de çalıntı araç kullanmaktan,15 sürücüye de ikazlara uymadığından dolayı haklarında ceza işlemi yapıldı. Yetkililer ilçede bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtiler.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48