Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Pasajın Bakım ve Onarımı Eyyübiye Belediyesi Tarafından Yapılacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz günlerde yanan Dünya İş Merkezini ziyaret edip, esnafın yaralarının sarılması konusunda destek çıktı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın girişimleriyle KOSGEB tarafından destek verilecek pasajın bakım ve onarımı da Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yusufpaşa mahallesinde bulunan ve çok sayıda elektronikçi dükkanının bulunduğu Dünya İş Merkezini ziyaret edip esnafla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonrası büyük maddi zararın meydana geldiği iş merkezine giden Başkan Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın girişimleriyle KOSGEB tarafından destek çıkılacak esnafa bir müjde daha verdi. Başkan Ekinci, pasajın bakım ve onarımının Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. İş Merkezinde pasaj esnafı ve yetkililerle bir araya gelen Başkan Ekinci, “ Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak iş yerimizin kısa süre içinde eski haline gelmesi için çalışma yapacağız.” Dedi.

Pasajdaki iş yerlerinin kısa süre içinde eski haline dönmesi için Eyyübiye Belediyesi olarak çalışma başlatacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Dünya İş Merkezinde bir yangın bir afet yaşandı. Yaşanan yangında tek tesellinin can kaybının olmamasıdır. Esnafımız bu yangında 5 milyon değerinde bir zarara uğradı. Bizler de yaraların sarılması adına Eyyübiye Belediyesi olarak buradayız ve kısa bir süre içerisinde bu iş yerlerimizin eski haline dönmesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. Bu yönden baktığınızda esnafımıza bir nebzede olsa destek ve katkı olacaktır. Ben esnafımıza tekrardan geçmiş olsun diliyorum. Can kaybının olmaması tek tesellimiz. Bu gibi durumlarda her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında olmamız için bir adım atmış oluyoruz. Bu çalışmaya Bakanımızın da çok desteği var. KOSGEB aracılığı ile esnafımıza destek çıkacaklar ve Bakanımız ile yaptığımız görüşmede buranın fiziki iyileştirmesini Eyyübiye Belediyesi olarak biz üstlendik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49