Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Pandemi Sürecinde Risksiz Gebelik ve Bebek Eğitimi" Verildi.
Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde eğitimcilere gebelikte meydana gelen değişimler, gebelik takibi, doğum sonrası bakım, gebelik sonrası psikolojik destek gibi konular ele alındı. Eğitim sonrası açıklama yapan Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kezban YAVUZ EMİK, bölgemizde anne ve bebek ölümlerinin fazlalığından dolayı gebe sınıfı ve okulumuz riskli gebelere bilgilendirme yapmak amacıyla bu programı düzenlemiş bulunmaktayız. Bu kapsamda aynı zamanda ülkemizde ve dünya çapında salgın olan Kovid-19 ile ilgili bilgilendirmelerde yapmış bulunmaktayız dedi.
Eğitimin ardından Türk Kızılay’ı ve Kadın Ve Demokrasi Derneği(Kadem)’in hazırlamış oldukları hediye paketleri yetkililer tarafından katılımcılara takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49