Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Özel Lotus Hastanesinden 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Ayna Konseri

Konferansa katılan Engelli ve Duyarlı vatandaşlar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan çeşitli sunular ve Grup Ayna Konseri ile güzel vakitler geçirdi.

Konferans salonu girişinde Özel Lotus Hastanesi tarafından katılımcıların şeker ve tansiyon ölçümleri yapıldı.

Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmacılardan Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ ve Özel Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu adına Mahmut BÜLBÜL ve Bülent Aziz BÜLBÜL'e plaket taktim edildi.

Özel Lotus hastanesi adına konuşma yapan Hastanenin Genel direktörü Op. Dr. Murat ÖZMEN Hastanenin Engelli vatandaşlara %100 indirim ve birinci dereceden ailelerine ise %50 indirim yapacaklarını duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHastaneLotus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49