Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Özel idareden 30 tekerlekli sandalye
Şanlıurfa Valiliği İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen 30 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
 
Bir otelde düzenlenen İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen 30 tekerlekli sandalye Programa,  Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapşık meclis üyeleri üyeleri ve engelliler katıldı.
 
Vali Celalettin Güvenç, , İl Özel İdaresinin bedensel engellilere 100'ün üzerinde tekerlekli sandalye dağıtıldığını belirtti.
 
Güvenç "Toplumun tüm fertlerini kucaklamayı, 1 milyon 762 bin kardeşimizi aynı gözle görüp hepsine aynı duygularla yaklaşmayı hedefliyoruz. Özellikle de engellilere, yaşlılara, dul kadınlarına, yetim çocuklarına sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda da elimizdeki kaynakları, milletin parasını çarçur etmeden, yolsuzluğa ve hırsızlığa fırsat vermeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz."dedi.
 
 
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,” Bugüne kadar proje ile gelen bir çok engelli derneklerine destek olduklarını söyleyen Yavuz, ‘‘Engellilerimizi sadece 3 Aralık Dünya engelliler gününde değil, sürekli hatırlamamız gerekiyor’’ diyerek projeye katkı sunan Vali Celalettin Güvenç başta olmak üzere, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğu ile Meclis üyelerine teşekkür etti.
 
Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık ise hibe edilen tekerlekli sandalyelerin kendilerini mutlu ettiğini ayrıca desteklerinden dolayı Vali Güvenç ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından 30 tekerlekli sandalye sahiplerine teslim edildi.(Mustafa Bayar) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49