Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Özel Fincanda Sunulan 'Mırra' Tek  Kullanımlık Bardaklara Döndü
Genellikle, misafirlere ikram etmek, ya da taziye düğün yemeklerinden sonra servis edilmek üzere özel fincanlarda ikram edilen mırra 'corona virüsü' nedeniyle tek kullanımlık karton veya pet bardaklarda ikram ediliyor.
Çin'in Wuhan kentinde başlayan başta İran, İtalya olmak üzere bir çok ülkede yayılan Corona Virüs Türkiye’de şuana kadar 1 kişide görüldü. Corona Virüs nedeniyle Şanlıurfa genelinde bulunan taziye evlerinde vatandaşlar sunulan çay ve mırra virüs nedeniyle tek kullanımlık karton veya pet bardaklarda ikram ediliyor. Öte yandan dün gece saatlerinde Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklayan Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'deki koronavirüsün bir erkekte görüldüğünü, genel durumunun iyi olduğunu söyledi.
Kent merkezinde buluna taziye evleri ise vatandaşlar, ikram edilen çay ve mırra tedbir amaçlı olarak tek kullanımlık karton veya pet bardakları kullanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49