Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Oto Alım Satımda Traktör Bolluğu

Haliliye ilçesi Cumhuriyet caddesinde bulunan oto alım sitesinde traktör bolluğu yaşanıyor. Son yaşanan motorin zammı ve Çiftçiler, sezon zamanına kadar aldıkları borçları ödeyemeyince çareyi traktörü satmakta buluyor. Durum böyle olunca dükkanların önü de traktörle doluyor

Türkiye'nin tarım faaliyetlerinin önemli bir kısmının karşılandığı illerden biri olan Şanlıurfa’da ikinci el traktör bolluğu yaşanıyor. Şanlıurfa özellikle sulama almayan kırsal alanlarda sonbahar ayında kuraklık geçmesi artan motorin fiyatları nedeniyle oto alım sitesinde traktör bolluğu yaşanıyor.

Pamuk hasadının ardından ekilen buğday kırsal alanlar yağmur yağmayınca ekinler öldü. Oto Galericileri Sitesi’nde ikinci el traktör alım-satımı yapan Esnaf, ikinci elde ciddi bir durgunluk dönemi yaşandığını belirten esnaf,"Sulama almayan ekili alanların yağmur yağmaması nedeniyle ürün çıkmadı çiftçilerin ikinci ürün ekme imkanları olmadığından traktörlerini satmaya getiriyor. buda traktör fiyatların ucuzlaması ve çoğalmasın neden olduğunu "belirtiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAlımOtoTraktorSatım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49