Öne Çıkanlar elektrık Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem!

Bu haber kez okundu.

Önen’in Bozova Çıkartması
 - 2 günde 18 köyü gezen Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, hizmet götürmek ve sorunlarını giderebilmek için Bozova köylerinde ayak basmadık yer bırakmıyor. 9 köye daha hizmet götürülmesini sağladı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Bozova ilçesinin köy köy karnesini çıkarıp bizzat muhtarlarla toplantılar yaparak sorunlarını dinledikten sonra, sorunların çözümü konusunda başlattığı çalışmaları yerinde görmek maksadıyla 9 köyü daha ziyaret etti.

Bizzat köyleri gezerek yerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Emin Önen, daha önce ilçe merkezi, 2 belde 5 mezra ve 35 köyü gezerek yapılması gereken hizmetleri belirleyip gerçekleşmesini sağlamıştı. Şimdide 2 günde 18 köyü ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Önen; özellikle acil sorunlar ve köy içi yollarının yapımı, köyler arası yolların stabilize ve asfalt çalışmalarının tamamlanması konusunda titiz ve düzenli çalışmalar yaparak takipçisi oluyor.

Bozova ilçesinde 3 gün boyunca 27 köyü gezip çalışmaları yerinde görmeyi planlayan Önen, gezisinin ilk gününde ilçe merkezi ziyaretinin ardından 9 köyü daha gezerek yapılan hizmetleri belirleyip, yine köylülerin taleplerini dinlemiş, yapılan hizmetleri yerinde görmüştü. 2. gününde ise, 9 köyü daha gezerek hizmet götürülmesini sağladı.

Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen; Dutluk köyü Muhtarı İbrahim Aslan, Koçveran köyü Muhtarı Bozan Yolcu, Irmakboyu köyü Muhtarı Halil Aslan, Ürünlü köyü Muhtarı Ali Durmaz, Killik köyü Muhtarı Celal Sarı, Deliler köyü Muhtarı Mehmet Çemberlitaş, Kırağılı köyü Muhtarı Mehmet Urucu, Hacıköy köyü Muhtarı Haci Tanrıverdi ve Örgülü köyü Muhtarı Ahmet Akın ile birebir görüşerek köye götürülen yol, su, camii yapımı ve onarımı, okul durumları, su ve elektrik sorunları konusunda talepleri dinledi, gerekli notlar aldı.

1 günde 9 köy daha gezildi

Bozova köy gezilerinin 2. gününde 9 köyü daha gezen Milletvekili Önen, beraberinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Danışmanı Yüksel Yeni, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Türkdili, Yol Şube Müdürü Yaşar Fırat, Su Köprü Hizmetleri sorumlusu İsmail Usanmaz, İçme Suları Md.Yrd. Fadla Aslan, Yol Şube Kontrol Mühendisi Erkan Yüzbaşıoğlu, Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akcan, Danışmanı ve arkadaşları Cemal Sofuoğlu, Müslüm Abacıoğlu, Kadir Hatipoğlu, Mehmet Nimetoğlu, Halil Kaya, Zeki Kurt, Ahmet Kayral, Abdülkadir Karacabey, Kayhan Güllüoğlu, Ömer Hacıkamiloğlu ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet etti, hizmetleri yerinde inceledi.

3. gün ise, Sögütlü, Sığırcık, İncirli, Köseşahin, Türkmenören, Gözenek, Küpeli, Koçhisar köyleri gezilecek ve yapılan çalışmalar yerinde incelenecek.

Önen’e teşekkür ve dua

Zaman zaman köyleri gezip bizzat yerinde incelemelerde bulunan Emin Önen’in sorunlarının giderilmesi konusunda gözterdiği çabadan memnunluk duyduklarını belirten köy sakinleri, çalışmalar ve hizmet götürülmesi konusunda partili gözetmeksizin, AK Partiye oy verilip verilmediğine bakılmaksızın hizmetleri gerçekleştirme gayreti içinde olduğu için kendisine bol bol dua ettiklerini belirtiyorlar.

Köylerin, özellikle köy içi ve köyler arası yolların yapımı süratle gerçekleştirilirken, Killik köyündeki Jandarma Karakolunun Milli Eğitime devrinin sağlanarak Ortaokula dönüştürülmesi sağlanıyor.

Ayrıca, örnek köy olarak belirlenen Deliler köyünde alt yapı-kanalizasyon çalışmalarını ve yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyen Milletvekili Emin Önen, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Polis Evinde toplantı

Bozova köy gezilerinin tamamlanmasının ardından aynı günün akşamı Polis Evinde Vali Celalettin Güvenç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Danışmanı Yüksel Yeni, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akcan, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile toplantı düzenleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, köylere acilen yapılması planlanan yol, trafo, okul ve onarımları ile altyapı-kanalizasyon çalışmaları için kaynak sağlanması konusu tartışıldı.

Sonuçta köylere mutlaka hizmet götürüleceği ve çalışmaların aksamadan devam ettirileceği kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49