Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Ömerli Mahalle Camisi’nde Çevre Düzenleme Çalışması Yapıldı

Her geçen gün ilçenin gelişmesi için yeni projeler hayata geçiren Hilvan Belediyesi vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmesi içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fiziki yetersizliği olduğu tespit edilen Ömerli Mahalle Camisi’nde kilitli parke taşı ile döşeme çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yazılı bir açıklamada bulunarak; “Camiler Müslümanların günde 5 vakit bir araya geldikleri ve Allah'a ibadet ettikleri yerlerdir.Bu nedenle bugüne kadar birçok camide yaptığımız hizmetlerin bir devamı olan ve bir takım eksiklikleri bulunan Ömerli Kırsal mahalle Camisi’nde bakım ve çevre düzenleme çalışmasını başlattık. Kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız çalışmanın bitmesi halinde Camimiz daha güzel bir görünüm kazanacak ve mahalle sakinleri ibadetlerini daha iyi imkânlarda yapabilecek. İlçemizin kalkınması ve İlçe halkına hizmetlerin en güzelini sunmak için Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımız ara vermeden devam edecek.” sözlerine yer verdi.

Bakım ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Ömerli Kırsal Mahalle sakinleri desteklerinden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48