Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Ölümünün 20. Yılında Unutulmadı
Şanlıurfa'da, 1994 yılında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden kapatılan DEP'in o dönem İl Başkanı olan Muhsin Melik ile şoförü Mehmet Ayyıldız, ölümlerinin 20'inci yıl dönümünde mezarları başında karanfillerle anıldı.  Melik’in mezarı başında düzenlenen törene,  BDP İl Başkanı ve yöneticileri ile partililerin yanı sıra Muhsin Melik'in ailesi ve yakınları katıldı.
17 BİN FAİLİ MEÇHULUN SORUMLULARI YAKALANSIN
 Polisin mezarlık çevresinde güvenlik önlemi aldığı törende konuşan BDP il Başkanı Halit Yılmaztekin, “Bugün devrim şehidimiz Muhsin yoldaşımızı 20'nci yılında anmak üzere toplandık 1990-1994 yılları arasında o dönemin hükümeti tarafından yürütülen o sistemin sonucu 17 bine yakın faili meçhullerin o zalim iktidarın neticesinde bu arkadaşlarımız aramızdan ayrıldılar. Muhsin yoldaşımızın şahsında bütün devrim şehitlerimizi gönlümüzde yaşatacağız. Biz buna and içtik. Bu bayrağı arkadaşlarımızdan alarak daha da yükselteceğiz. 17 bin faili meçhul cinayetin faillerinin bir an evvel yakalanıp adalet önüne çıkarılmasını istiyoruz” diyerek Muhsin Melik'in katillerinin halen bulunamadığına dikkat çekti.
  Yapılan konuşmanın ardından törene katılanlar, Melik'in mezarına karanfil bıraktı.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49