Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Öğrencilere 245 Bin Kitap Dağıtıldı

Başkan Fevzi Demirkol, karne gününde Türk Anneler Derneği Rasime Polat İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve Okul Müdürü Mehmet Kaşka tarafından karşılanan Başkan Demirkol, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle görüştü. Başkan Demirkol, karnelerini dağıttığı öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Çocuklarının karne gününde yanlarında olan veliler ile de görüşen Başkan Demirkol, karne dağıtımlarının ardından okuldan ayrıldı.

245 BİN KİTAP DAĞITILDI

Eğitime her alanda destek veren Haliliye Belediyesi, Başkan Fevzi Demirkol’un “Geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimini önemsiyoruz” anlayışıyla bugüne kadar 245 bin 500 kitabın dağıtımını sağladı. 50 bin adet Akıl ve Zeka Oyunları, 93 bin 500 adet Siyer-i Nebi ve 102 bin adet 1915 Çanakkale Savaşı kitaplarını öğrencilere dağıtan Haliliye Belediyesi, eğitime verdiği önemi gün geçtikçe arttırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49