Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler sıra gecesiyle eğlendi
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bağlı TEM Şube Müdürlüğü 150 öğrenciye sıra gecesi düzenledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce (Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği) öğrenciler ile polis arasında sıcak ve samimi ortamı sağlamak sorun ve önerilerini dinlemek, öğrenci iletişimini güçlendirmek amacıyla Öğrencilerin bulundukları ortamdan farklı ortamlara katılmalarını sağlamak, Şanlıurfa’yı daha yakından tanımalarını sağlamak, amacıyla. Harran Üniversitesinden  150 kişilik öğrenci gruba Yıldız Sarayı Konuk evinde sıra  Gecesi düzenlendi.

Gençlerle farklı bir ortamda bir araya gelen polisler, vatandaşın her zaman her ortamda yanlarında olduğunu gösterdi.Urfa Sıra Gecesi ortamında halayların çekildiği, türkülerin söylendiği, zılgıtların atıldığı gecede en çok dikkati geçen 12 kişilik Yabancı Öğrenci grubunun halaylar çekip, Urfa yöresine ait türkülere eşlik etmesi oldu.
Gecenin bitiminde öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğü anısına hediyeler verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49