Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler İlk Kez Göbeklitepe’yi Gördüler
UNESCO Dünya mirası listesinde yer alan 12 bin yıllık Göbeklitepe’yi görme imkanı bulamayan öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gülenyüz Derneği tarafından Kültür Turları düzenlendi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında merkez Haliliye İlçesine bağlı Kengerli Mahallesinde bulunan Kengerli İlk ve Orta Okulu öğrencileri, araçlarla okullarından alınarak Göbeklitepe’ye götürüldü.
12 bin yıllık Göbeklitepe’yi ilk kez görme şansını yakalayan öğrencilere, arkeolojik kazılarda ortaya çıkan T şeklindeki sutun taşlar hakkında bilgi verildi. Etkinliğe katılan öğrenciler, daha sonra dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl’ü ziyaret etti.
Gülenyüz Derneği Başkanı Ece Doğruyol ve öğrenciler gezinin düzenlenmesine destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48