Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler büyükşehir ile sınava hazırlanıyor
Öğrenciler, Suruç’taki Gençlik Merkezinde Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) denemeleriyle sınavlara hazırlanıyor.

Eğitime her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere daha sakin bir ortamda sınavlara hazırlanma olanağı sağlıyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencileri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezlerini tercih ediyor.

Eğitim alanında her türlü imkânı seferber eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, genç nesillerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için Suruç Gençlik Merkezi ve Bostancılar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezine ders çalışmaya gelen öğrencilere eksik kaldıkları konularda uzman öğretmenler tarafından eğitimler veriliyor.
İngilizce kurslarının da verildiği Suruç ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik merkezine ders çalışmaya gelen öğrenciler, eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48