Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler 112 Hakkında Bilgilendirildi

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenen ‘’minik 112 eğitim projesi ‘’kapsamında 112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla ilköğretim 3. sınıf öğrencilerin eğitimine devam edilmesi planlanmış bu kapsamda eğitim vermek için Şanlıurfa Haliliye İlçemizde bulunan Koç İlkokulunda Miniklerin acil bir hastalık durumunda karşılaştıklarında ne yapacaklarını bilmelerin ve çocukların 112 acil yardım hakkında bilgi vermek, 112 nedir, 112 ne zaman aranmalı, 112 aradığımız zaman hangi bilgileri verilmesi gerektiğini, 112 ile görüşürken nelere dikkat edilmeli ve 112 gereksiz yere meşgul edilmemesi, ambulansa trafikte yol vermenin ne kadar önemli olduğu miniklere anlatıldı.

Eğitimin sonunda okul bahçesinde bekleyen ambulansı 112 çalışanları tarafından tanıtılıp öğrencilere şapka broşür çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48