Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor buyuksehır harran restore voleybol

Bu haber kez okundu.

OBM’de Hizmet İçi Eğitim

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde başlayan eğitime Toprak Muhafaza ve Havza Daire Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Ergene, Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Taşan, Cesim Karadağ, Toprak Muhafaza ve Havza Şubeleri, Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve Fidanlık Müdür Yardımcıları katıldı.

İçi Eğitim Semineri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Taşra teşkilatında kolluk görevlisi olarak görev yapan orman muhafaza memurlarına yönelik yapılan eğitime, Bölge Müdürümüz Mehmet Zeki Bayıcı, ormancılık hizmetlerinin yürütülmesinde kurum içerisinde uyum ve ahengin nasıl sağlanması gerektiği ile ilgili kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranış biçimlerinde uyulması gereken kurallara değindi.

Toprak Muhafaza ve Havza Daire Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Ergene, yapılan Ağaçlandırma, Toprak Muhafaza saha faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

OBM’DE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Konu ile ilgili açıklama yapan Toprak Muhafaza ve Havza Şube Müdürü Mahmut Kılıç, Çalışma prensipleri ,mevzuat, teknik usul ve esaslar hakkında sunumu ile başlayan hizmet içi eğitim , Semineri 2 Grup şeklinde 22-23-24 arası 3 günlük eğitim; orman zararlıları ile mücadele, genel esaslar, orman koruma ekipleri çalışma şekli ve esasları, nakliye işleri, orman suçlarında uygulamada karşılaşılan hukuki konular, Yangın, ORBİS, İzin İrtifak , Ağaçlandırma ve toprak muhafaza çalışmaları, Silvikültür konularına yönelik iş ve işlemler ve konularında hazırlanan sunumlar ile devam edeceğini belirti.

Anahtar Kelimeler:
OBMde Hizmet İçi Eğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49