Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

O kız artık okuyacak

Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi'nde oturan lise mezunu Hatice A., iddiaya göre babası tarafından zorla evlendirilmek isteyince geçen hafta evinin çatısında intihar girişiminde bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bunun üzerine aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Ekinci, Hatice'nin eğitim masraflarını karşılayacaklarını ve evlerini de onaracaklarını söyledi.

Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Ekinc," Hatice kızımız da okumak istiyor. O yeter ki okumak istesin. Biz her türlü imkanı onlara sağlamaya hazırız. Bu yer de hakikaten yaşanılamaz bir durumda. Sosyal Yardım Müdürümüzü de talimat verdik. Buranın bakım ve onarımını da yapacaklar. "dedi

Hatice A. da, okumak istediğini ifade ederek, "Üniversite için kurs görmek istiyorum, güzel bir evimizin olmasını istiyorum. Kardeşlerimin geleceğini düşünmek istiyorum. Aileme bakmak istiyorum. Benim de bir işim olsun, ben de aileme bakayım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49