Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

O Gencin Hayali Eyybiye Belediyesi ile Gerçekleşti
Haber: Mustafa Bayar
Eyyübiye ilçesine bağlı Horoz mahallesinde ikamet eden ve hayatlarını mevsimlik işçi olarak kazanan 12 kişilik Eles ailesinin 2'ci çocuğu olan Mehmet Eles, Bebekken geçirdiği ateşli hastalık neticesinde bedensel engelli oldu ve artık yürüyemez oldu. Mehmet Eles en büyük hayali olan dışarıya çıkıp gezmek için yardımseverlerden akülü araba istedi. Yıllardır kardeşleri tarafından normal sandalye ile dışarı çıkarılan Eles ailesine daha fazla yük olmamak ve bir nebze de olsa kendi ihtiyaçlarını karşılamak için ve öte yandan akülü sandalyeye binip insanların arasına karışmak, arkadaşları ile dolaşmak rahat bir nefes almak adına hayırseverlerden yardım isteyen Eles’in sesine Eyyübiye belediyesi cevap verdi. Yardım talebini gören Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci verdiği talimat ile kısa bir süre içerisinde Eles’in hayalinin gerçekleşmesine vesile oldu. Urfanatik gazetemiz Muhabiri Mustafa Bayar’ın gündeme getirdiği Eles’in hayali haberin yayımlanmasından bir saat sonra gerçek oldu.
Eyyübiye Belediyesinin hediye ettiği akülü arabasına binerek kimsenin yardımı olamadan dolaşabilmenin mutluluğunu yaşayan Mehmet Eles, büyük mutluluk yaşadığını ifade ederekEyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye akülü araba için teşekkür etti. Eles, sahip olduğu akülü araba sayesinde artık bağımlı olduğu yatağından kalkabilecek ve gönül rahatlığı ile sokakta dolaşabileceği için büyük sevinç yaşadığını ifade etti.
Mehmet Eles,”Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yaptığı iyilikten dolayı çok teşekkür ediyorum, hayatım boyuncu hep süründüm, en sonunda akülü aracıma kavuştum bundan sonra gezebileceğim Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun ” duygularını paylaşarak mutluluğunu dile getirdi.
Uzun yıllardır yatağa mahkûm bir şekilde yaşayan Mehmet Eles’in ailesi de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek,göstermiş olduğu duyarlılık ve verdiği destekler dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48