Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Numan Kurtulmuş, 16 Nisan Referandumundan Daha Çetin Geçecek

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu'da düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Daha sonra partililerle bayramlaşan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada metal yorgunluğuna dikkat çekerek partililere bazı tavsiyelerde bulundu.

"HATALARI ÖNLEMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ"

Bireysel hatalar, eksik ve yanlışların düzeltilmesini isteyen Numan Kurtulmuş şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın ısrarla söylediği metal yorgunluğu. Ben bir adım daha, bir şey daha söylüyorum; metal yorgunluğunun yanında, niyet tazelemede ihtiyacımız olduğunun altını çizerim. Eğer nerden geldiğinizi unutursak gideceğimiz yolu bulmamız mümkün değildir. O'nun için sizlerden, başta kendim olmak üzere hepinizden tek tek ricam niyetlerinizi tekrar tazelemenizdir. Bir büyüğünüz olarak tavsiye ediyorum; herkes dayanışma içerisinde hep beraber gayret edeceğiz. Eksik var mı? var, yanlış var mı? var. Bunları gidereceğiz. Dediğim gibi, sizlerden, bizlerden kaynaklanan hatanın telafisi yoktur. Eksiği, yanlışı düzeltiriz. Ama bireysel hataları önlemek içinde hep beraber canla, başla gayret edeceğiz."

CANLA, BAŞLA ÇALIŞMAMIZ GEREKEN BİR SÜREÇ VAR

Yaklaşan 2019 seçimlerini de hatırlatarak, bu seçimlerin 16 Nisan'dan daha çetin geçeceğinin altını çizen Numan Kurtulmuş, "Ben çeşitli zamanlarda bu tür uyarıları yapmak ihtiyacı hissediyorum. Çünkü zaman içerisinde bu uyarılarda haklı olduğumu da görüyorum. 2019, 16 Nisan'dan daha çetin bir süreç olacaktır. Bunu siyasi tecrübeyle söylüyorum. Gördüklerimi üst üste koyarak söylüyorum. İçerideki ve dışarıdaki gelişmeleri çok yakın bilen ve takip eden birisi olarak söylüyorum. 2019, 16 Nisan'dan daha çetin olacaktır. Cumhurbaşkanımız niye bu kadar gayret ediyor, koşturuyor? Görüyor; 2019'da canla, başla çalışmamız gereken bir süreç var. Ahmet'le, Mehmet'le, Ahmet'in boyu uzun, Mehmet'in boyu kısa bunlarla uğraşacak vaktimiz yok. Bunlarla uğraşacaklar kenara geçsinler uğraşsınlar. Biz yola devam ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKurtulmus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48