Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Nehirde hayatını kaybeden kız toprağa verildi

Şanlıurfa'dan ailesiyle beraber mevsimlik tarım işçisi olarak Eskişehir'in Günyüzü İlçesine giden Gamze Kakız, ayaklarını yıkamak için Sakarya Nehri'ne koyarak dengesini kaybedip düşmüştü. Nehirde biranda gözden kaybolan Kakız'ın cansız bedeni bulundu.

Şanlıurfalı aile, mevsimlik tarım işçisi olarak gittikleri Eskişehir'den kızlarının cansız bedeniyle geri döndüler. Kakız'ın cenazesi Şanlıurfa'ya getirilerek Yeni Aile Mezarlığına defnedildi.

NE OLMUŞTU?

Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Doğray mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; dün akşamüstü sıralarında, Şanlıurfa’dan mevsimlik işçi olarak Günyüzü ilçesi Doğray Mahallesi’ne giden ailenin 3 yaşındaki Gamze Kakız ayaklarını yıkamak için Sakarya nehri kıyısına geldiği sırada dengesini kaybetti. Kakız'ın suya düştüğünü gören Nizamettin Aytekin isimli bir mevsimlik işçi kız çocuğunu kurtarmak için suya atladı, ancak akıntıdan o da etkilenerek boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki işçiler, Aytekin'i kendi imkanlarıyla çıkarırken, 13 yaşındaki Gamze ise, kısa sürede suda kayboldu. Yapılan ihbar üzerine nehir kıyısına jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi.

Nehirde kaybolan kızı aramak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'nde görevli ‘Kurbağa adamlar' yaptıkları aramalar sonucu küçük kızın cansız bedenine ulaştı.

Küçük kızın cansız bedenini gören aile sinir krizi geçirirken ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48