Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Müsiad İftar Yemeği Verdi
Abdullah Yiğit
 
Müsiad Şanlıurfa şubesi tarafından iftar yemeği verildi.
 
Gece kuran-i kerim okunması ile başladı. Türk tasavvuf müziği, sine vizyon gösterisi yapıldı.
 
İftar yemeğine Müsiad Genel başkan Yardımcısı Turgut Al, Ak parti Şanlıurfa milletvekili Abdulkerim Gök, Eski milletvekilleri  Müfit Yetkin, Niyazi Yanmaz, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Eski belediye başkanı Esad Akgül, ve çok sayıda STK temsilciler katıldı
 
Açılış konuşmasını Müsiad Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin yaptı. “Müsiad Şanlıurfa şubesi adına herkesi selamlıyorum. geleneksel iftar yemeğimize geldiğiniz için teşekkür ederiz sayın engel başkanımız Nail Palpak’ın son anda rahatsızlığından dolayı iftar yemeğine gelemedi  herkese selamları söylüyorum. biz artık Türkiye geneli 40’a ulaşan şubesi, 45 farklı ülkede 145 irtibat bürosu, 6500 e yakın üyesiyle, Türkiye ihracatına 17 milyar dolay katkısı olan 1.750.000 kişiye iş istihdamı sağlayan ve yıllık ortamla 5 milyar dolara yakın yatırım yapan 1500 üye işletmesiyle temsil eden iş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri içinde örnek bir eğitim, rehberlik danışmanlık merkezi haline gelen Müsiad bu ülkeye hizmet için çalışmalarını devam etmektedir.biz Şanlıurfa Müsiad olarak geleneksel olarak Şanlıurfa her zaman Şanlıurfa hemşerilerimizle bir araya geliyoruz .
 
Konuşmalardan sonra yapılan sohbet ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile iftar programı sona erdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48