Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Mültecilere Buzdolabı
Şanlıurfa’nın Akçakale Süleyman şah Konaklama tesislerinde yaşayan Suriyeli mültecilere Mini buzdolabı dağıtılmaya başlandı.
Ülkelerinde yaşanan iç savaş dolayısıyla Akçakale Süleyman şah Konaklama tesislerine sığınan Suriyeli mültecilere Mini buzdolabı dağıtılmaya başlandı. Suriyeli Mültecilere Çadır kent Lojistik birimi tarafından aile reislerine zimmet karşılığında dağıtılan mini buzdolabılar, Ramazan ayı ve sıcak hava dolayısıyla Suriyeli Mülteci ailelerin yüzünü güldürdü.
Dağıtılan Mini buzdolabılar Süleyman şah Çadır kent içerisinde yaşayan 5 bin 136 Suriyeli mülteci aileye verileceği ifade edildi.
Mini buzdolabı olmanın sevincini yaşayan Suriyeli mülteci aileler , Kendilerine bu imkanı ve olanağı sağlayan Başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Çadır kent yönetimine Teşekkür ettiler.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Süleyman şah Çadır kent Müdür yardımcısı Bekir Engül;“Uzun zamandan beri Suriyeli kardeşlerimize mini buzdolabı vermeyi planlıyorduk. Bu gün itibariyle bu uygulamamızı hayata geçirdik. Süleyman şah Konaklama Tesislerimiz içerisinde 5 bin 136 ailemize mini buzdolabı dağıtıyoruz. Özellikle Ramazan Ayı ve havaların sıcak olması nedeniyle bu uygulama Suriyeli kardeşlerimize ilaç gibi geldi. Bundan sonra Suriyeli kardeşlerimiz yiyeceklerini saklayabilecekleri buzdolapları oldu. Tüm Suriyeli Kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49