Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Müdür Gülüm, Tüm sağlık yöneticileri ile bir araya geldi

İki bölüm halinde gerçekleşen toplantıda sabah Şanlıurfa’nın 13 ilçe Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Başkan ve yardımcılarının katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, öğlenden sonra 14 hastane ve 2 Adsm Başhekimleri, İdari Mali Hizmetler Müdürleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Hizmet Başkanlarının katılımıyla, Halk sağlığı başkanlığı Hayat el Harran’i konferans salonunda gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıların ana amacı “Anne ve Bebek ölümlerinin önüne geçebilmek, Riskli gebelik, Hekimler arasındaki organizasyon ve iletişimin artırmak, Vatandaşlarımızın sağlık tesislerimize erişimini kolaylaştırmak ve hiçbir şekilde hasta mağduriyetine izin vermeden hızlı bir şekilde sorunlarına çare üretmek, Geçen yılın eksiklerini görüp 2023 yılını planlamaktır”

İlçe Sağlık Müdürleri ile İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı da İstatistikî veriler eşliğinde merkez ilçelerin 2022 yılı genel değerlendirilmesi yapıldı. aşı oranları, temel sağlık göstergeleri, kanser tarama oranları, mevsimlik tarım işçileri, anne ve çocuk sağlığı ile ilgili hizmetler gibi önemli konular İstatistikî veriler eşliğinde ele alındı. Hizmet başkan ve başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu değerlendirme toplantısı, ilçe sağlık müdürlerinin soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

Kamu Hastane Başhekimleri ve idarecileri ile Halk sağlığı başkanlığı Hayat el Harrani konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm

“Öncelikle 2023 yılının ilk yöneticiler toplantısı. Hayırlara vesile olsun. Sorunsuz sıkıntısız insanların daha çok şifa bulduğu daha az sorun yaşadığı bir sağlık hizmeti sunumu yılı olsun.

Her ay düzenli yapmaya çalıştığımız bir toplantı. Bunun faydasını göreceğinize şüphesiz yürekten inanıyorum. Birkaç hususu birlikte değerlendireceğiz. Sonra sizlere söz verip sizleri dinleyeceğiz. Bizlere yönelik sorularınız talepleriniz olursa bunları dinleyeceğiz. 2022 ve 2023 ün kıyası ile ilgili bazı veriler olacak. Onları da gündeme getireceğiz. MHRS, poliklinik, acil servis, görüntüleme hizmetleri, ameliyathane ve hastanelerin genel işleyişinin ele alınacağı bu toplantı hem ilk yönetici toplantımız hem de 2022’nin kısa bir özeti de olacaktır.

İl Sağlık Müdürü Gülüm, Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi noktasında siz hastane idarecilerimize önemli görevler düşüyor. En başta Başhekim olarak sizler tüm hastane yöneticilerimiz ile birlikte interaktif bir şekilde görev yaparak hastanenizin tüm sorunlarına hâkim olmalısınız. Yaptığımız işin sorumluluğunu bilerek hep birlikte vatandaş memnuniyetini en üst noktaya taşıyabilmeliyiz. Ben buradan siz sağlık yöneticileri aracılığıyla 7/24 görev yapan sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları fedakârlık ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu toplantının verimli bir toplantı olmasını diliyorum. Hayırlı günler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48