Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Modern Mezbahane Yapılıyor
Şanlıurfa Belediyesi’nce Yenice’de kurulan Tarım Kent’te modern bir mezbahane yaptırılıyor. 
3100 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen, günlük 2500 adet küçükbaş hayvan, 500 adet büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip mezbahane Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilk özelliği taşıyor.
Avrupa Birliği standartlarına uygun inşa edilen modern mezbahanede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, inşaat çalışmalarının Mart 2014’te tamamlanacağı müjdesini verdi. 
Hayvan Pazarı, Hayvan Barınağı, Saman Pazarı, Tarım Kent v.b yerleri tek bir yerde toplayarak kompleks haline getirdiklerini ifade eden Fakıbaba, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bahattin Özalp’ın maddi destek verdiği modern mezbahanenin müteahhitliğini ise İşadamı Hacı Yavuz üstlenmiş durumda.  Şanlıurfa Belediyesi olarak Yeni Hayvan Pazarı’nda inşa edilen mezbahanenin bölgenin en temiz en modern mezbahanesi olacağına yürekten inanıyorum. Hayvan Pazarı, saman pazarı, mezbahane, Tarım Kent bir olarak düşünüldüğünde hepsi bir yerde kompleks şekline getirilmiş. Bunun özellikle burada esnafa ve vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık getirdiğini söyleyebiliriz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49