Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Mısır’daki katliam kınandı
Düzenlenen basın açıklamasına Eğitim Bir sen, Memur Sen ve İnsani Yardım Platformu üyeleri katıldı. Basın açıklamasına yaklaşık 100 kişi katıldı. Sloganlarla başlayan basın açıklaması Memur Sen Şube başkanı Mahmut Atçı’nın konuşmasıyla devam etti. Atçı yaptığı açıklamada “ Darbeyi, katliamı ve zulmü kınamak için buradayız. Demokrasi için böyle bir direniş varken, çifte standardı yaşam biçimi haline getirmiş Batı, Ortadoğu’nun şımarık çocuğu İsrail ve onun koruyucu meleği ABD her zamanki gibi demokrasiyi bir anda unutuverdi. Onların derdi ne Mısır, ne demokrasi ne de Ortadoğu halklarının özgürlüğüydü. Kendi menfaatleri için dünyayı yakmaktan yıkmaktan çekinmeyen bu şer odakları ve şerli güçler seçimle iş başına gelmiş Mursi’nin görevden alınmasına bile darbe diyemediler. Zulme yandaş olan ve destekleyenlere lanet olsun. Bu darbeye zemin hazırlayan, para yardımı yapan darbecileri meşru sayan tüm güçleri buradan tekrar lanetliyoruz. Bugün sabah saatlerinde meydanlarda öldürülen Mısırlıların hesabı, darbeci general Said El Sisi, geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur ve diğer yöneticilerden sorulmalıdır” dedi.
 
Toplanan kalabalık, yapılan basın açıklamasının ardından 5 dakikalık oturma eylemi yaptı. Oturma eyleminden sonra kalabalık, olaysız bir şekilde dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49