Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Mısır'da göstericilere kanlı müdahale
Mısır güvenlik güçleri, başkent Kahire'nin Rabiatul Adeviyye Meydanı'ndaki göstericilere göz yaşartıcı gaz bombasıyla müdahale etmeye başladı. Saldırıda onlarca ölü ve yaralı var.

Mısır'ın başkenti Kahire'deki Rabiatul Adeviyye Meydanı'ndaki darbe karşıtlarına bu sabah itibarı ile güvenlik kuvvetleri müdahale etmeye başladı. Meydanın güneyindeki caddelerden zırhlı araçlar ve iş makineleri ile darbe karşıtlarına müdahale etmeye başlayan güvenlik güçlerinin rastgele ateş açtığı bildirildi. Şu ana kadar onlarca kişi hayatını kaybetti, müdahale devam ediyor.
Meydandan yapılan canlı yayınların kesildiği ve jammer marifeti ile göstericilerin iletişim kanallarını kullanmalarının engellendiği belirtildi.
Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında müdahale sürerken, helikopterlerlin alan üzerinde alçak uçuş yapıltığı belirtiliyor. Nahda meydanındaki çadırların zırhlı birlikler eşliğinde gelen güvenlik kuvvetlerince yıkılmaya başlandığı öğrenildi.
Meydanları terk edin çağrısı
Meydanlar üzerinde alçak uçuş yapan helikopterler, attıkları broşürlerle kadın ve çocukların meydanları terk etmeleri istendi. Broşürlerde, meydanlardan ayrılacak olanların can güvenliğinin sağlanacağı ifade ediliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48