Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Mısır Darbesini gömdüler
Şanlıurfa STK İnsani yardım platformu, Mısırda yaşanan darbenin 100. günü dolayısıyla dergâh camiinden Topçu Meydanına kadar yürüyüş yaptı.

Mısır’da yaşanan olaylarının yüzüncü gününü protesto etmek amacıyla bir araya gelen yaklaşan 300 kişi, Dergâh camisinden, topçu meydanına kadar, sloganlar eşliğinde yürüdü.

Çoğunluğunu genlerin oluşturduğu kalabalık, omuzlarında taşıdığı sembolik tabutla kentin en işlek caddesinde yürüyüş gerçekleştirdi. Sembolik tabutun üzerindeki “Türkiye’de darbe öldü! Gömüyoruz, dünyada can çekişiyor” sloganı dikkat çekerken, “Rabia” işaretli tişört giyen katılımcılar, sık sık “ sen susarsan, dünya susacak” sloganı attı. Topçu meydanında durarak, basın açıklaması yapan grup, halkı, Mısır’ın mazlum halkına destek olmaya çağırırken, darbeye karşı sessiz kalmamaları gerektiğini söyledi. Üzerinde yazı olan sembolik tabutu toprağa gömerek, “darbeyi gömdük, dünyada can çekişiyor” dedi. Toplanan kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde sona erdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48