Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRKAYA’DAN VİRANŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET
Milletvekili Demirkaya’ya Belediye ziyaretinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve parti yöneticileri eşlik etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret eden Milletvekili Demirkaya, belediye çalışmaları hakkında başkandan bilgi aldı.
İlçede yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında Demirkaya’ya bilgi veren Başkan Salih Ekinci, Yaptıkları yatırım ve hizmetlerle ilgili bakanlıklarda önemli destekler aldığının altını çizerek, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında Şanlıurfa Milletvekilleri ile her zaman iletişim halinde olduklarını söyledi.
Viranşehir için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, sevdalı olduğu ilçesine ve hemşerilerine hizmet yapmaktan çok mutlu olduğunu kaydetti.
Milletvekili Cengiz Demirkaya ise, Viranşehir’in genç ve vizyon sahibi başkanı ile kalkınma ritmini yakaladığını ifade etti.
Viranşehir’de yapılan yatırım ve hizmetleri yakından takip ettiğine dikkat çeken Demirkaya, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci’yi tebrik etti.
Bütün AK Parti Belediyelerinde yapılan yatırım ve hizmetleri kalkınma ve gelişme seferberliği olarak gördüklerini belirten Demirkaya, Viranşehir Belediyesinin de bunun göstergesi olduğunu kaydetti.
Başkan Ekinci’ye çalışmalarında başarılar dileyen Demirkaya, Viranşehir Belediyesinin Ankara’daki destekçisi olacağının altını çizdi.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ekinci, Milletvekili Demirkaya ve beraberindekilere teşekkür etti.



.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48