Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Mermi Çocuk Parkına İsabet Etti
 Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Resul-ayn bölgesinden seken mermi, çocuk parkına isabet etti.
 İlçede sokaklar hayalet kente döndü. Yaklaşık 1 haftadır Suriye'nin Resul-Ayn bölgesinde PYD ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında çatışmalar aralıklarla devam ederken, seken bir mermi çocuk parkına isabet etti. Parkta kimsenin olmaması faciayı önledi. İlçede yaşanan tedirginlik ve korku nedeniyle esnaf kepenk kapatırken, caddelerin ise boş olduğu görüldü.
İlçede sokakta korktuklarını dile getiren Ceylanpınarlılar, "Karşıda Resul-ayn bölgesinde PYD ve ÖSO çatışıyor. Seken mermiler parka isabet etti. Çok şükür korkudan kimse dışarı çıkmadığı için kimseye bir şey olmadı. Genelde burası çocukların oyun alanı olduğu için kalabalık olur ama şuan kimseler yok" dediler.Öte yandan, caddelerin boş kaldığı ilçede çocuklar ise korktuklarını dile getirerek mermilerin kendilerine gelmemesi için sokağa çıkmaya korktuklarını söylediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48