Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

Meraklıların vurdum duymazlığı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da meraklı vatandaşlar, olaylarda zarar görenlere yardımcı olmaktan çok, olayın fotoğrafını çekmeye çalışıyor.

Geçen haftalarda Bozova yolu üzerinde meydana gelen bir kazada meraklıların kazayı görüntülemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı. Meydana gelen kazada, kazazadelere yardım yardım etmekten çok, kazanın fotoğrafını çekmeye çalışan kalabalık adeta birbiriyle yarıştı. Görenleri şaşırtan bu durum Bozova yolu üzerinde meydana gelen kazada görüntülendi ancak, bütün olaylarda benzer durumlar yaşanıyor. Konuyla ilgili konuşan bir vatandaş, “Bu adetler, Türklerin genelinde var, olayda zarar görenlere yardım etmekten çok, olayı görüntüleyip, dost ve akrabalarıyla paylaşırlar. Oysa ki bunun bu şekilde olmaması gerekiyor. Kazada görülen manzara, gerçekten komik bir durum” ifadelerini kullandı.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49