Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Mehmetçik Şehit Babalarını unutmadı
Jandarma ekipleri "Babalar Günü" münasebetiyle görev başında şehit düşen askerlerin babalarını gazileri ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

Ekipler ilk ziyaretlerini Yönlü Mahallesi Alidağ sokakta ikamet eden Şehit Abdülkadir YARCAN'ın babası Recai YARCAN'a gerçekleştirdiler.Şehit Babası ve aile bireyleri tarafından karşılanan ekipler Recai Yarcan'ın babalar gününü kutladılar.

Şehit aileleri jandarmanın ziyaretin duyduklari memnuniyeti dile getirirken ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

Gün içerisinde ziyaretlerine devam eden Jandarma'nın bir sonraki durağı gazi evi oldu.Ekipler Suruç İlçe merkezinde ikamet eden Gazi Şükrü ÖKTEN'i evinde ziyaret ederek Babalar gününü kutladı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyetlerde bulunan Jandarma ekipleri ziyaret sonrasında " Vatanımız uğruna şehit düşen, gazi olan meslektaşlarımıza ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Bu vesileyle tüm şehit babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor, onlara şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49