Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı

Bu haber kez okundu.

Mehmet Yavuz Güven Tazeledi
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Mehmet Yavuz Dernek Merkezi’nde düzenlenen Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Yavuz yeniden başkan seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongreye tek listeyle gidilirken, yapılan seçim sonucu Kemal Mehmet Yavuz yeniden başkanlığa seçildi.
Olağan Genel Kurulda ayrıca Şehit Ailelerinin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Mehmet Yavuz, kongre sonrası yaptığı açıklamasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Şehit Ailelerinin hizmetinde olacağını ve Şehit Ailelerinin sorunlarının çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Şehit Ailelerinden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eden Başkan Mehmet Yavuz, yeniden başkanlığa seçilmesinden dolayı Şehit Aileleri tebrik etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49