Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Meclis Çölyak Komisyonu Vali Erin'i Ziyaret Etti

Çölyak hastalığının teşhis aşamasının, sebeplerinin, sonuçlarının ve bu hastalığa maruz kalanlara sağlanabilecek yardımların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesine ilişkin kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri, 17-19 Kasım 2017 tarihlerinde Şanlıurfa’da bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Komisyon Katibi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile Komisyon Üyeleri Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Bursa Milletvekili Ceyhun Irgil, Çorum Milletvekili İlkser Ceritoğlu Kurt, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret ettiler.

Valilik makamında çalışmalarıyla ilgili Vali Erin ile görüş alışverişinde bulunan komisyon üyeleri, hazırlayacakları raporlar doğrultusunda çölyak hastalarının beklentilerine cevap verileceğini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, sözkonusu hastalığa muzdarip olanların yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini belirterek, komisyon üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin mihmandarlık ettiği komisyon üyeleri, Valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa’daki çalışmalarına devam ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48