Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Maşuk Vadi Evlerinde Geri Sayım Başladı
Şanlıurfa Belediyesi’nin Maşuk Vadi evleri yükseliyor. Orta gelirli vatandaşlar için 600 konut inşaatının büyük bir hızla devam ettiği Maşuk’taki evlerin satışı için Belediye Sergi Salonu geçici olarak kullanılacağı bildirildi. Kentteki daire fiyatlarının yüksek olmasından dolayı harekete geçen Şanlıurfa Belediyesi, birçok bölgede imara açtığı alanların yanı sıra vatandaşa ucuz konut üretmek içinde düğmeye bastı. Mayıs ayında ihalesi yapılan konut projesinin temel kazma işlemi tamamlandı. İlk harcın dökülmesinin ardından konutların inşaatı yükselmeye başladı. 
Maşuk Vadi Evlerinden almak isteyen vatandaşların Belediye merkez binasını altındaki sergi salonun olduğu yere müracaat etmeleri gerekiyor. Yapılan müracaatın ardından noter huzurunda çekilişleri yapılacak dairelerin satışı gerçekleşecek. Yaklaşık 250 bin liraya mal olacak dairelerin 120 bin liraya satılacağı bildirildi. Daireler 140 metrekare ve 3 oda bir salondan oluşuyor. Kayıtlarda 2 bin 500 lira müracaat ücreti ödeyecek. Noter huzurunda kura çekilecek. Kurada çıkanlardan ilk etapta 25 binalara daha sonra da ikinci 25 bin lira peşin alınacak. Geriye kalan para ev tesliminde alınacak. Tapu teslim edildiği için geri kalanı bankadan kredi alıp ödemesini taksitlendirecek. Bankadan kredi almayan parası olan vatandaşlar da geri kalan parayı belediye ödeyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49