Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Marka Center’den Bayram İndirimi
Şanlıurfa’nın tanınmış ve en büyük mağazalarından Marka Center, yine ünlü marka giysileriyle bayrama indirimli giriyor.  
Takım elbise, gömlek, pantolon, spor ve çeşitli ayakkabı ve kadın giyeceklerinde 44 ünlü markaları bünyesinde toplayan Marka Center Şanlıurfa Mağazası, ünlü giyecekleri vatandaşların hizmetine sundu.
Şanlıurfa’nın Bahçelievler Semti 114. Sokakta faaliyet gösteren Marka Center Yönetim kurulu başkanı Mustafa Baranlar, “Mesleğimizde zirvedeyiz. Zirvedeki markaları da vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için gayret gösteriyoruz. En iyi marka giyecekleri yine uygun fiyatla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. İnsanlarımız herşeyin en iyisine layıktır. Onun için büyük erkeklerden bayanlara ve çocuklara kadar her yaştan insanımızı en iyi şekilde giydirebilmek için 44 ünlü markayı bir arada topladığımız mağazamıza bekliyoruz” dedi.
“Marka Center Bayram dolaysıyla fiyatlarımızda indirim yaptık. Kaliteyi ucuza alın dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49