Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kursiyer bayanlara gezi
Şanlıurfa Belediyesi, Süleymaniye meslek edindirme merkezindeki kadın kursiyerleri Tarihe yolculuk turuna çıkarttı.  Kursiyerlerin kendi tarihini, kültürel ve turistik değerlerini görmeleri ve tanımaları amacıyla düzenlenen tarihe yolculuk turunda kadınların büyük bir keyif aldığı görüldü. Belediye ait araçlarla merkezden alınan kursiyerler önce 'a giderek, burada, kaleyi ardından dünyanın ilk İslami üniversitesinin kalıntılarını gezme ve inceleme fırsatı buldu. Hayat Harrani Hazretlerinin türbesini ziyaret edip dua eden kadınlar daha sonra Harran ‘daki tarihi evleri gezdi. Gezinin ikinci bölümünde ise tarihin sıfır noktası diye tabir edilen Göbeklitepe’ye gidildi. Buradaki kalıntıları da meraklı gözlerle inceleyen kursiyerlerin keyfine diyecek yoktu.  Şanlıurfa Belediyesinin 5 Kadın Destek Merkezi kursiyerlerinin Cuma gününe kadar devam edilecek Tarihe yolculuk Turuna hergün 80 kadın katılıyor. Hafta başından itibaren günü birlik olarak çıkılan tura kimi kadın kursiyerlerin çocuklarıyla birlikte katıldığı görüldü.  Hafta sonuna kadar devam edecek olan Tarihe yolculuk turundan yaklaşık 500 kadının faydalanacağı bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49