Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kurban Bayram namazında yoğunluk
Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Balıklıgöl'de bulunan Dergah Camii, vatandaşların akınına uğradı.
 
Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Balıklıgöl'de bulunan Dergah Camii, vatandaşların akınına uğradı. Şanlıurfa'ya gelen binlerce vatandaş Hz. İbrahim Peygamber'in doğduğu mağarayı ziyaret etti. Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak kabul edilen Balıklıgöl'de yoğunluk oldu. Balıklıgöl'e hayran kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Kurban Bayramı münasebetiyle ailelerimizle birlikte kutsal mekana geldik. Özellikle tarihi çarşılar, Balıklıgöl ve Dergah Camii muhteşem güzellikte. Okuduğum ve anlatıldığı kadarıyla Şanlıurfa'da anlatılan efsanelerin içinde en özel yere sahip olan Hz. İbrahim'in ateşe atılma öyküsüdür. Memlekete gittiğimde tüm dostlarımı buraya davet edeceğim" dediler.
 
Dergah Camii'ne gelen vatandaşlar, birlik ve beraberlik için dua etti. Namaz sonrası çocuklar, büyüklerinin ellerini öperek bayramlarını kutladı. Şanlıurfa Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara çöp poşeti dağıtıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48