Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Küçük çocuğu çarpan ehliyetiz sürücü yakalandı
Şanlıurfa’da otomobille küçük çocuğu çarpıp kaçan ehliyetsiz sürücüsü yakalandı.
 
Kaza dün akşam saat 18:50 sırlarında Direkli mahallesi Kondu caddesinde meydana geldi. İddiaya göre yolun karşısına geçmek isteyen Hüseyin Z.(7) sürücüsü ve plakası belli olamayan bir otomobil çarptı.  Küçük çocuk olay yerinde can verirken otomobil sürücü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, sağlık ekibi, olay yeri inceleme geldi. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri çocuğu çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için çevrede bulunan Kamera kayıtları inceleyip esnaftan bilgi alınarak  olaya karıştığı belirtilen araç bulundu polis . 63..182 plakalı araçlar üzerinde yaptığı detaylı incelemede olaya karışıp kaçan aracın olduğu tespit etti.
 
63..182 plakalı aracı kullananın Yusuf P. gözaltına alındı Yusuf P.’nin yapılan sorgusunda ehliyetinin olmadığı aracı ehliyetsiz kullandığı tespit edildi. Sağlık kontrolünün ardından adliye’ye  sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48