Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Köylerin hırsız kabusu
 Pamuk ürününün yarısından fazlasının yetiştirildiği Şanlıurfa’da, pamuk yetiştiricileri bu sefer, pano hırsızlarından şikayetçi oldu.

Bölgede pamuk yetiştiren çiftçiler, her sene pano ve kablo hırsızlarının çok olduğunu ve bu sene de aynı durumun yaşanabileceğini öne sürerek, bunun için şimdiden bir tedbirin alınmasını istedi. Kablo satıcılarına da uyarı niteliğinde konuşan çiftçiler, satılmak üzere getirilen kablo ve panoların alınmamasını ve hemen ihbar edilmesini istedi. Her yıl çok sayıda vatandaşın elektrik kablosu ve su kuyusu panosunun çalındığını öne süren Abdulkadir Mantar, bu sene yine aynı durumun yaşanmaması için tedbirlerin artırılmasını istedi. Genellikle bu hırsızlık olaylarının gecenin ilerleyen saatlerinde meydana geldiğini aktaran Mantar, kuyu sahiplerinin sürekli kuyu başında bekleyemediklerini ve bu konuda kablo alıcılarının dikkatli davranmasını isterken, “her yıl onlarca kablo ve pano çalınıyor. Pamuklardan kazandığımızı bir daha kablo almaya harcıyoruz. Umarım bu sene aynı durumla karşılaşmayız. Bu konuda elektrik tesisatı ticaretini yapan vatandaşlardan rica ediyoruz, alacağınız elektrik kablosu ve panoların çalıntı olmadığına emin olduktan sonra alın” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49