Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Köprüler Yıkılıyor
Akçakale belediyesi  ilçe ye bağlı köy ve mezralarda bulunan birçok kaza ölümlere sebep olan köprülerin yeniden düzenlenmesi için ihalesinin yapıldığını söyledi. 

Akçakale belediyesi  15’inci Dsi bölge müdürlüğüne bağlı birçok maddi kazalara ve insan ölümlerine sebep olan İkizce, Arıcan, Kılıçlı, Obalı ve yukarı Çim Polat köprüleri yıkılarak yeniden yol güzergâhına uygun şekilde düzenlenip yapılacağını ilçe halkına müjdeledi.    
Yapılacak olan köprülerle ilgili başkan Ayhan yaptığı açıklamada: Şanlıurfa 15 inci Dsi bölge müdürlüğüne bağlı ilçemiz sınırları içinde yer alan ölüm köprüleri adlandırdığımız köprüler yıkılarak yeniden yapılacaktır.
 Beş köy ve mezramızda bulunan bu ölüm köprüleri birçok kazaya sebiyet vermiş çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve sakat kalmasına sebep olmuştur.
Şanlıurfa 15 inci Dsi bölge müdürlüğü yetkilileri ile sık sık yapılan görüşmeler sonucu İkizce, Arıcan, Kılıçlı, Obalı ve yukarı Çim Polat ölüm köprüleri yıkılarak yeniden yol güzergâhına uygun şekilde düzenlenip yapılması için ihale edildi. İnşallah en yakın zamanda bu köprüler yıkılarak yerlerine yenileri yapılacaktır.
Bildiğiniz gibi en son olay 25 aralık 2009 yılında ikizce köyünde bulunan köprüden tahliye kanalına uçan otomobilde 7 masum vatandaşımız boğularak hayatını kaybetmişti. Dedi.
  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48