Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Konuklu Beldesinde 400 kişiye iftar
Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Merkez ilçeye bağlı 5 km uzaktaki Konuklu Beldesinde 400 kişiye iftar verdi.

Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneği iftar geleneğini köye taşıdı. Şanlıurfa’nın Konuklu Beldesinde okul bahçesinde Köy Der ile ortaklaşa iftar düzenledi. Katılımın yüksek olduğu, hemen hemen belde halkının tamamının katıldığı iftar sofrası, tam bir dayanışma örneği oldu. Yemek dağıtım işini köy gençlerinin üstlendiği iftar sofrası bir bayram havasında geçti.

Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneği Şube Müdürü Fevzi Şahin “ Şehirde bir çok iftar sofraları açılıyor. Ama köylerde bu sofraları görmek biraz zor. Köye yemeği taşıma, masa ve sandalye bulma zor iş. Tüm bu zorluklara rağmen Biz KİMSE YOK MU DERNEĞİ olarak köyde iftar sofrası açalım diye karar verdik.Köy muhtarı ve ihtiyar heyetinin katkıları, gençlerin çalışması,güzel bir ortamın oluşmasına vesile oldu.” dedi.

İftar yemeğinde asıl amacın kardeşlik olduğunu,bereketli Ramazan ayının son günlerinde köyde ki kardeşlerimizle bir araya gelmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen şahin Ayrıca,”Bizi, evinde akşam çayına davet eden Muhtar Abdurrahman SAÇAKLI Beye teşekkür ederiz. Çok sıcak karşıladılar bizi, Önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmayı programıza şimdiden ekledik.” dedi.

Muhtar Saçaklı “Beldemize gelen kardeşlerimizi aramızda görmekten sevinç duyduk, bu güzel iftar sofrasında bizi bir araya getriren KİMSE YOK MU DERNEĞİ’ne ve KÖYDER’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49