Öne Çıkanlar sergı Şanlıurfada Kamyonet Şarampole Yuvarlandı Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başvuruları Başladı Sri Lanka Heyeti Vali Erini Ziyaret Etti Tüm gözler saat 17:00a çevrildi

Bu haber kez okundu.

Kömürler evlere teslim ediliyor
Sosyal ve yardımlaşma vakıfı tarafından her yıl kış öncesi dağıtımı Şanlıurfa'da sosyal ve yardımlaşma vakıfından tarafından her yıl yardıma muhtaç ailelere 23 torba 750 Kilo kömür yardımı yapılıyor. daha önceki yıllarda yapılan kömür dağıtımında izdiham olurken son yıllarda izdiham yaşanmadı, Yardıma muhtaç kişiler aldıkları kömürleri araçlarla evlerine götürüyor. Yardıma muhtaç aileler hem kömürü bedava alıyor hemde nakliyesiyle birlikte evine kadar götürülüp teslim ediliyor.
Yardım alan vatandaşlar, Daha önceleri sabah erken saatlerinde sıraya giriyorduk şimdi ise fazla beklemeden kömürümüzü alıyoruz hemde nakliye parasını vermeden eve kadar teslim ediliyor, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun"dediler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaYardımKomur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49