Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Kolombiya ekin Üniversitede
Kolombiya Cumhurbaşkanlığı uluslararası iş birliği ajansı adına SandraBessudoLion ve beraberindeki ekip Harran Üniversitesini ziyaret etti.
 
Kısa adı TİKA olan Türk iş birliği ve koordinasyon ajansı başkanlığı aracılığı ile Şanlıurfa’ya gelen heyet Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu ile görüşerek üniversite hakkında bilgiler aldı.
 
Üniversitenin Osmanbey yerleşkesi Feyzullahkonağında gerçekleşen ziyarette GAP Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagilde hazır bulundu.
 
Rektör Mutlu yaptığı açıklamada “Kolombiya eğitim bakanlığı kendi içinde aldığı kararla yurt dışında üniversitelerle anlaşma yapmayı hedeflemişler.BubağlamdaKolombiya Cumhurbaşkanlığı uluslararası iş birliği ajansı adına SandraBessudoLion ve beraberindeki ekip bizi ziyaret ettiler. Yapılan görüşmeler sonucundaHarran Üniversitesi olarak özellikle öğrenci mübadelesi yönünde mutabakata varmış bulunmaktayız. ÖğrencilerimiziKolombiya ya gönderip onların öğrencilerinize biz kabul edebileceğiz.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49