Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Kırtasiyeciler rahat nefes aldı

Pandemi nedeniyle iki yıla yakın okulların çoğunlukla kapalı olmasından dolayı işleri durma noktasına gelen kırtasiye esnafı, 6 Eylül ayında okulların açılmasıyla rahat bir nefes aldı.

KIRTASİYECİLER RAHAT NEFES ALDI

Geçen hafta okullar açıldı. Öğrenci ve veliler uzun süre sonra yapılan yüz yüze eğitim için kırtasiyelerin yolunu tuttu. Bu sebeple, kırtasiyecilerde bir yoğunluk oluşuyor. 2 yıllık süreç içinde ciddi zarara uğrayan kırtasiyeciler, alışverişin başlamasıyla beraber, rahat bir nefes aldı. Velilere ve öğrencilere çağrıda bulunan kırtasiyeciler, “Defter, kitap, kalem ve diğer eğitim ürünleri kırtasiyecilerden alınır, siz de öyle yapın” dedi.

İKİ YIL SONRA GELEN İLK SİFTAH

Okulların açılmasının kırtasiyecisinden kantincesine, servisçisinden ayakkabıcısına kadar birçok sektöre ekonomik anlamda büyük faydası olduğunu dile getiren Müslüm Aslan, "Kırtasiyeciler olarak bizim en büyük sıkıntımız, zincir marketlerin kırtasiye malzemeleri satmaları. Kalitesiz kırtasiye ürünlerini daha ucuza satıyorlar ve bu durumda bizim işlerimizi bir hayli etkiliyor” dedi.

ASLAN, "KIRTASİYECİLER OL

arak bir buçuk yıldan beri neredeyse kapalıyız. 6 Eylül’den itibaren yüz yüze eğitime başlamasıyla hepimizin yüreğine su serpti. Pandemi döneminde çok sıkıntılarımız oldu. Ancak şu an itibariyle işlerimiz açıldı"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49