Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

KIBRIS GAZİLERİNİN 48 YILLIK HAYALİNİ BAŞKAN EKİNCİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Viranşehir’de yaşayan gazilerin isteğini yerine getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 48 yıl önce savaştıkları topraklara gitmeleri için Kıbrıs’a gezi programı düzenledi. Başkan Ekinci ve Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel tarafından Kıbrıs’a yolcu edilen muharip gazilerin heyecanlı oldukları gözlendi.
 Bu kapsamda muharip gazilerin isteği doğrultusunda Viranşehir Belediyesi tarafından Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Muharip Gaziler için ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne özel gezi programı tertip edildi. 48 yıl önce Kıbrıs’a barışı ve huzuru götürmek için giden ve canlarını ortaya koyan Kıbrıs Gazileri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel tarafından Kıbrıs’a uğurlandı. Kıbrıs’ta çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın yıldönümü kutlamalarına katılacak olan muharip gazilere, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de eşlik edecek.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı konuşmada, kıymetli ve değerli Kıbrıs Muharip Gazilerini 48 yıl sonra tekrardan Kıbrıs’a gönderdiklerini belirterek, “Göreve geldiğim günden beri muharip Gazilerimiz bir defa daha Kıbrıs’ı görmek istiyorlardı. Bunun için Kaymakamlığımızla birlikte çok uğraştık ve bu emelimizi gerçekleştirdik. Muharip Gazilerimizi, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. yıldönümü törenlerine katılmak üzere Kıbrıs’a uğurluyoruz. Gazilerimize iyi yolculuklar diliyoruz” dedi.
Başkan Ekinci, Kıbrıs Konsolosluğu’na da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, değerli gazilerimizi Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. yıldönümü törenlerine katılmak üzere Kıbrıs’a uğurladıklarını belirterek, “Kazasız belasız bir şekilde gidip gelmelerini arzu ediyoruz. Onlar bizler için çok değerli, çok kıymetli, başımızın tacı, onlar bizim kahramanlarımız, onlar bizim ecdadımız, onlara her baktığımızda şanlı tarihimizi hatırlıyoruz” dedi.
Kıbrıs’a hareket eden Muharip Gaziler de, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ile vedalaşarak, kendilerine sunduğu bu imkândan dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49